22 Ağustos 2012 Çarşamba

Ukiss ve değişim?

 Eli, saç modelini değiştirmiş.



Buna olmuş/olmamış diye değil de stil değişikliği olarak bakmak lazım (bana göre olmamış diye bir şey yok orası ayrı tabi :D) Eli bir zamanlar gri saçlara bile sahipti. Kpop dünyası çılgın saç modelleriyle kaynarken Ukiss'in yıllardır klasik modellere sahip olması canımı sıkmıştı zaten. Olmuş olmuş.
Ukiss’in ajansı NH Media konsepte çok önem veriyor olmalı çünkü Not Young, Man Man Hani ve Dora Dora gibi hit parçalarıyla birlikte oluşturdukları konsepte sıkı sıkıya bağlı kalmış. Son olarak gri ağırlıklı temalar kullanıyor. Neverland, Dora Dora, Belive, A Shared Dream, Forbidden Love ve son olarak One Of You gri ve kırmızı ağırlıklı. Believe klibini gördüğüm an kendi kendime “fazla U-Kiss” demiştim. One Of You klibi çıkmadan önce ise tanıtım fotoğraflarından çok fazla Ukiss’e has olduğunu anlamıştım. Konseptin yanında bir de üyelerin tarzı var. Üyelerin saç modelleri yıllardır aynı. Soohyun-Kevin-Hoon üçlüsünün saç modelleri neredeyse aynı. Ukiss değişmiyor ama ben değişimi seviyorum.

V.I.P olmak oldukça kolay çünkü Bigbang her an göz önünde. İnsanlar ne yaptıklarını biliyor. KissMe olmak ise oldukça zor. V.I.P yanım oldukça sakin ve mutlu ama KissMe yanım çok çılgın. Her an Ukiss öne çıksın, birinci olsun istiyorum, Ukiss’e gereken önemin verilmediğini düşüyorum. Bu yüzden reklamın kötüsü olmaz diyerek skandala karışsınlar, çılgınca bir şey yapsalar havasındayım. İşe saç modellerini değiştirmekle başlasalar ya? Eylüldeki geri dönüş için saç modelleri hazırladım.

 Kevin

Çıkış yaptıkları dönemde saçları siyahtı. Man Man Hani ile sarıya bir boyattı pir boyattı. O zamandan beri sarı-açık kahve arasında, sadece ton değişikliği yapıyor. Saç modeli Man Man Hani’deki gibi kalamazdı, onun haricinde modelini de değiştirmedi. Madem bu kadar çok seviyor modeli aynı kalsın saçlarını beyaza boyatsın. Kevin’in saf ve temiz bir imajı var, beyaz tenine de uyar, uydururlar.

Soohyun

Siyaha ve sarıya da boyattı ama uzun süredir kahverengi dalgalı saç modelini kullanıyor. Aşağıdaki tişörtü ve bu saçları benim gözümde Soohyun’la bütünleşti. Acilen değişmesi lazım. 




Yüzü biraz büyük olduğu için daha fazla uzatamaz. O yüzden kısa bir model fena olmaz. Kahverengi, sarı, siyah gibi sıradan renklerin dışına çıkması lazım. Bu yaz fosforlu renkler kpop dünyasında çok modaydı ama Soohyun’a MYNAME’den Gunwoo’nun saçları gibi bir renk lazım. “Neden ben daha önce düşünemedim” dediğim bir renk. Hem farklı hem de fosforlu gibi sırıtmıyor.


Hoon

Ukiss’e girdiğinden beri saç modelini hiç değiştirmedi. Ukiss’den önce solo takılırken de saçları aynıydı. Zaten Soohyun’la birbirlerine benziyorlar, insanların onu burnundan ayırt etmemesini istiyorsa saç modelini değiştirmeli. Alnını biraz açıp yüzünü uzun gösterecek bir model -Tick Tack klibinde olduğu gibi- gayet güzel olurdu.

Dongho

Koyu siyah saçlarıyla bütünleşmiş durumda. Kısa bir süreliğine Man Man Hani döneminde saçları sarıydı ama siyaha boyattığında eski sevimliliğine kavuştuğunu söylemişti. Artık siyahtan başka bir renkle düşünülemez hale geldi. Taeyang ve dik saçları gibi. Believe klibindeki modeli çok hoş ama artık değiştirmeli.
Teen Top’dan Ricky uzun saçlı iken çocuksuydu, kestirdiği zaman ise tam bir yetişkin gibi olmuştu.(Bu arada Teen Top grubunun saç modelleri ne kadar çok değişiyor, ne kadar güzel oluyor :) Dongho’ya da Ricky gibi kısa saçlar çok yakışacaktır. Makne olduğundan sevimli kalmak istediği için saçlarını kestirmek istemiyor olabilir.



Kiseop

İşte sözün bittiği yer. Kiseop ne yapsa yerindir çünkü o bir 4D idol. Yani herkesten farklı bir dünyada yaşıyor. Eli gibi saçlarının yanlarını kazıtsa asla yargılanmaz. 2NE1’dan Sandara Park gibi. Hatta saçlarının ortasını kestirip yanlarını uzatsa bile sorun olmaz :D (Şimdi düşününce gayet güzel bir model oldu gibi :D ) Kızıl saç gerçekten çok yakışmıştı ama bununla yetinmemeli İstediği renge-renklere boyayabilir.










AJ de malum Amerika’ya gitti. Eylül ayındaki geri dönüşte yer alamayacak. Ama ona uzun saç daha çok yakışıyor. 5 ay uzatsa bile yeter :>

Sanırım yaptıkları en çılgınca şey AJ'in saçlarını  rengarenk boyamaktı.
Jamosa&Ukiss
Benim bile arkadaşlarımla şaç rengim daha farklıydı :P


G-Drgon’un saç modelleri, NH duy sesimi!




3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel yazmışsın.
''Her an Ukiss öne çıksın, birinci olsun istiyorum, Ukiss’e gereken önemin verilmediğini düşüyorum.''
Aynı heyecanı ve kaygıyı yaşıyoruz emin ol .Ama benim U-Kiss nedenim her zaman saf,titiz,masumiyetle ve çalışkanlıklarıyla değişen dünyada değişmeden bir numara olmaya çaba göstermek.İşte benim için bu yüzden U-Kiss ! :)

Ergen dedi ki...

Ben biraz çılgın bir hayranım :> konu Ukiss'e gelince duramıyorum :D
yine de Ukiss ne yaparsa yapsın, birinci de olsa sonuncu da olsa hayranları olmaya devam edeceğim :>

Adsız dedi ki...

İşte gerçek bir KissMe gördüm :)

Yorum Gönder