6 Ekim 2013 Pazar

Sonbahar ve Yağmur Şarkıları

Sonbahar geldi! Aslında sonbahar pek sevilmez ama dinlenecek bu kadar güzel şarkılar varken sıkıntı yok. JYJ'den  Fallen Leaves en güzel sonbaharda dinlenir çünkü. Tam sonbaharlık şarkılar hazırladım~


JYJ - Fallen Leaves


IU - Raindrop Lisede Tevfik Fikert'in Yağmur şiirinin yağmur damlaları gibi bir melodisi olduğunu öğretmişlerdi. Bana da bu şarkı aynen öyle geliyor.^^



Autumn's Concerto OST - Why Did You Lie (Piyano cover) http://youtu.be/JsY3ZbVAl2M Autumn's Concerto dizisini izlemedim ama sonbahara uygun olduğu kesin. Şarkının orjinalinden çok piyano versiyonunu sevdim.

Paran - Daybreak https://soundcloud.com/oyun-1/paran-intro-daybreak

Jan Jane - Rainy Day http://youtu.be/5iWAiYc325c

Yeo Hoon Min - 그렇게 시작되었다 http://www.youtube.com/watch?v=WK2gdX7WA7U

Kim Jae Suk - Rainy Day http://www.youtube.com/watch?v=SBX3bh1BNtk Bu şarkının öyle sonbaharımısı bir havası yok, sonbahar için fazla hareketli. Ama çok güzel olduğu için paylaşmak istedim.

Ace - Like Rain and Music - http://youtu.be/WNwBYKisZcU "Yağmurun yağması, müziğin etrafı sarması gibi seni düşünmek"

Winter Sonata OST - Don't Forget Me (Ryu) Tamam bu kış şarkısı oldu. Ama bu soğuklar kışı aratmadığına göre... :)  Winter Sonata dizisini izledim, OST'u tek kelimeyle muhteşem. Şarkıların çoğunun piyano ve viyolin olmak üzere iki versiyonu var. Ders çalışırken dinliyordum çoğunlukla ama diziyi bilen bilir çok acıklıdır. OSTunu dinlerken acı çektiğimi fark edince dinlemeyi bıraktım. :) Hazır yazmaya başlamışken OSTlarından bir kaç şarkı daha söyleyeyim kışın dinlersiniz :D From The Beginning Until Now, Tears In Your Eyes, My Memory, Only You vs. vs. Hadi iyi kış şarkıları için ayrı bir yazı yazmama gerek kalmadı :)


2 yorum:

mussi dedi ki...

bayıldım müziklere :)) gerçekten sonbahara yakışıyor.

Ergen dedi ki...

Ben de bayılmana sevindim :)

Yorum Gönder