8 Ekim 2013 Salı

Ankara Sejong Enstitüsü Korece Kursu

Ankara'daki Sejong Ensititüsü'nün yeni dönem Korece kurslarının ne zaman olacağını merak ediyordum. Ama ne kendi internet sitelerinde ne da Korefans'da bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Telefonla da aradım ama ulaşamadım. Ben de Sejong Enstitüsü'ne e postayla sordum. Buna göre Korece kursları aralıkta başlayacakmış. Kasım ayının 20sinde de kayıtlar başlayacakmış. Ama kesin olarak kasım ayında kursa geleceksem şimdiden erken kayıt yapabilirmişim. Türkiye'de Korece kurusu olan il sayısının azlığını düşünürsek bu imkanı iyi değerlendirmeliyiz. Sayı az olursa sınıflar açılmayabilir o yüzden bu bilgiyi yayalım.

Ankara Üniversitesi'nin bütün öğrencilerine TÖMER'de %50 bursu var. Benim de ayrıca %100 bursum vardı. Sejong Enstitüsü TÖMER'e bağlı olsa da ayrı bir birim olduğu için bursların Korece kursu için geçerli olmadığını söylediler. Kursun ücretleri http://tomer.ankara.edu.tr/ucretler-indirimler/2012-kurs-ucretleri/ adresinde SEJONG ENSTİTÜSÜ KORECE  KURSLARI  başlığı altında yazıyor. 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba bu yazı için gerçekten teşekkür ediyorum deli gibi kurs arıyordum ama aynı şekile telefon vs hiçbir yerden ulaşamıyordum, iletişim için herhangi bir bilgi bulamadığım için size soruyorum. Öncelikle ben de bu kursla ilgileniyorum ama şu an geç kalmış sayılır mıyım kayıt için biraz geçmiş çünkü tarih.. Ayrıca dersler tam ne zaman başlıyormuş bildiğin kadarıyla paylaşırsan çoook seviirim :)))
Şimdiden teşekkürler
Gökçe

Ergen dedi ki...

Ah geç cevap için özür dilerim T.T Ama bu aralar gerçekten bloğuma çok az giriyorum. Kursla ilgili, bir kur 2 ay sürüyor yani ocak gibi yeni kayıtlar başlar büyük ihtimalle. İletişim için Eun Mi hocamızın e posta adresi var: eunmi2010@gmail.com. Ya da Yenişehir Tömer'i arayabilirsin. Ankara Sejong'un internet sitesindeki Tunalı Hilmi Cad. No. 97 TÖMER Kavaklıdere Ankara Türkiye adresi eski, yeni adres Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 65 Yenişehir/ANKARA

Yorum Gönder