14 Temmuz 2013 Pazar

2ne1- Falling in Love

2ne1'in yeni klibini görünce çok şaşırdım. Hatta ilk izleyişte neler olduğunu anlayamadım bile. 2ne1 -bence- Falling in Love ile büyük bir tarz değişikliğine gitmiş. Yani eskiden BlackJack'lerden hep 2ne1'ın badass kız grubu olduğunu, oppacı kız gruplarından farklı olduğunu duyardık. Şimdi  biraz daha sınırlarını genişletmiş. Dansları daha sevimli olmuş. Sözleri de değişmiş. " Adını bile bilmiyorum ama senin önündeyken heyecanlanıyorum, kalbim neden böyle bilmiyorum" gibi gibi. Hatta "Sen benim tek Johnny Depp'imsin" bile geçiyor :D
Nerede yarış pistinde sevgilisinin arabasını uçuran 2ne1, nerede adını bile bilmediği bir çocuğun peşinden koşan 2ne1. Bunların bütün sorumlusu bence klipteki şu insan evladı.


2ne1 tarzını oldukça değiştirmiş ama bence sorun yok çünkü badass kız grupları kaliteli müzik yapar, sevimli kız gruplarının yaptığı müzik beş para etmez gibi bir düşüncem yok. Bu yazıyı da kimsenin öyle bir düşüncesi olmaması için yazdım. Sert kız görünümü de sevimli kız görünümü de sadece konsepttir. Sadece bir şarkılık ya da bütün grubun konsepti. Onun için sevimli kız gruplarını eziklemeyi bırakalım lütfen :)