28 Mayıs 2013 Salı

T-ARA Hakkında

T-ara'nun Hwayoung'a zorbalık yaptığını hepiniz bilirsiniz. Bunun yüzünden pek çok Korelinin ve yabancı hayranın T-ara'dan neftet ettiğini de bilirsiniz. Ama bu biraz çok olmadı mı? T-ara cezasını çekti sanırım. Ben de ilk başlarda kızgındım ama ömrümün sonuna kadar T-ara'dan nefret edecek değilim ya! Herkes bir anda T-ara'ya yüklendi, tıpkı grubun Hwayoung'a yaptığı gibi. Bu sürede grubun üyeleri de çok acı çekti. T-ara'nın Hwayoung'a yaptığı iyi bir şey değil, kabul ediyorum ama insanlar da T-ara'ya aynı şekilde zorbalık yapmıyorlar mı şu an? Deve kini varmış herkesde, anticilerden beter saldırıyorlar gruba.
Herhangi bir erkek idol hata yaptığında affedebiliyoruz hem de saniyesinde. DMTN'den Daniel'in uyuşturucu satma skandalından hemen sonra "seni destekleyeceğiz Daniel" şeklinde trend vardı twitterda. G-Dragon'un uyuşturucu skandalından sonra da hiçbir VIP çıkıp ben bu grubu artık takip etmiyorum arkadaş dememiştir herhalde. Söz konusu erkek idoller olunca hemen affedebiliyoruz da kız grupları bunlara oranla çok daha küçük hatalar yapınca neden affedemiyoruz? Çifte standarttan başka bir şey değil bu. 
Ayrıca kpop gruplarında zorbalık olayı ilk defa karşılaştığımız bir şey değil. Shinee'de Key de -daha hafif de olsa- zorbalığa maruz kalıyor. Kiseop U-Kiss'e yeni katıldığı sıralarda grubun dışında kalıyordu. Tiffany Amerika'dan geldiği için SNSD üyelerinin ona kötü davrandığını açıklamıştı. Daha bunun gibi pek çok örnek var, sadece T-ara yapmıyor bu zorbalık olayını. O yüzden T-ara'ya karşı daha anlayışlı olmanızı ve zorbalık yapmamanızı rica ediyorum :>