27 Nisan 2013 Cumartesi

HISTORY - Tanışıyor muyuz?


LOEN Entertainment'in ilk erkek grubu History çıkış yaptı! Tanıtım videolarında IU oynadığı için çıkışlarını merakla bekliyordum . Büyük bir IU hayranı olarak dikkatimi çektiler tabiki. Sunny Hill'de IU'nun oynadığı şu kliple dikkatimi çekmişti :) Fiestar da aynı şekilde, yine IU yine IU :D Çıkışları için her üyenin ayrı tanıtım filmlerini yayınladılar, klipleri tanıtım filmlerine benzemediği için kendimi şanslı sayıyorum. Grubun adı His Story'den geliyor. Umarım hayran klüplerinin adı Her Story olmaz :)

History pop grubu olarak değil 'alternatif grup' olarak çıkış yapıyor. Alternatiden kastları müziğe yönelim biçimleriymiş. Standartlaşmış performanslardan daha fazlasını yapmakmış grubun amacı, Dreamer'in orjinal koreograsine bakınca Loen Ent.'ın ne demek istediği anlaşılıyor. 
History'i çok sevdim çünkü IU'nun tarzına çok yakın buldum. Çıkış şarkıları IU'nunkilere benziyor, özellikle giriş kısmı. Klibi yine LOEN'in çizgisinde. Sunny Hill, Fiestar gibi grupları takip ediyorsanız ne demek istediğimi anlamışsınızdır. 




Klipte takım elbise giymişler klibe düşmekten başka seçeneğim yoktu.
Diğer grupladan farklı olarak sevimli oğlan imajıyla çıkış yapmadılar. Bilirsiniz sıralamayı, önce sevimli konseptler denenir yavaş yavaş grubun gelişimine şahit oluruz falan. Çünkü belli bir noktaya geldikten sonra gruba sevimli bir klip çekmek imkansızlaşır.

Klibe sadece Narr.IU yazmışlar, yani IU'nun sesi de var demek istemişler. Klibin başrolü Son Dam Bi'ye ayıp olmuş. 

Albümlerinde 3 şarkı var, Dreamer, D-Day ve The Last Time. The Last Time vokallerin ne kadar kaliteli olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Melodisi Sunny Hill'in Pray'iniki gibi, aynı kalite. Al işte grubu sevmek için bir neden daha. 

Canlı perormanslarında fanchantları duydum, ne zaman hayran klübü kurdunuz da fanchantı öğrendiniz diye sormak istiyorum Kore'deki hayranlarına. History farklı bir grup olarak yerini koruyacak gibi ama hayran olmam için daha çok yolu var ^^








Grubun resmi sayaları:
http://www.youtube.com/HISTORYloen
https://www.facebook.com/HISTORY426
https://twitter.com/HISTORY426