21 Kasım 2012 Çarşamba

CRAZYNO


Gönderi yazmayalı uzun zaman oldu. Ama üniversite sınavına hazırlanmakla o kadar meşgulüm ki hiçbir şeye vaktim kalmıyor :c Böyle zor bir zamandan geçerken yüzümü güldüren birinden bahsetmek istiyorum : CRAZYNO. Gerçek adı Zyno. JFC Entertainment'e bağlı, 1988 doğumlu. Avusturalya'dan geliyor, PSY ve G-Dragon arasında bir yerde olduğunu söylensede ikisinden de farklı, daha sıcak, (şimdilik) az hayranı olduğu için daha samimi.
Musiche isimli şarkıyı kendisi yaptı. Musiche, "ben müzik yapıyorum" ve "ben aptalım" demek. Hayranlarına Lunatics deniyor.

The Lunatic albümü ile ekim ayında çıkış yaptı ama ben dans hareketlerine, moda zevkine, konuşmasına hayran kaldım bile. Youtube ve twitter hesaplarına bir bakın derim ben. Youtubeda kendi kendine yaptığı röportajını ya da kendi klibine yapılan reaksiyon videosunu bulabilirsiniz. Gangnam Style ve Musiche arasındaki benzerlikleri gösteren bir video bile var. Twitterında ise İngilizce ve Korece tweetler atıyor. Sahnede çekilmiş fotograflarına yorum yapıyor :> Hayranlarından şarkı sözleriyle ilgili öneriler alıyor. Türkiye'de de minik bir hayran sayfası var. Şu tweetinden Türkiye'deki hayranlarından haberdar olduğunu anlıyoruz.

Dr.Gre adında onun gibi "musiche" bir menajeri var. 



Ve uçabiliyor.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Başka bloglarda bahsedildiğini görmüştüm ama ilgimi çekmemişti hiç. Yazından sonra bu akşam mutlaka inceleyeceğim. :) sevgiler elif

Ergen dedi ki...

dikkatini çekebildiğime sevindim ^^

Yorum Gönder