24 Kasım 2012 Cumartesi

U-KISS / Distance..



U-KISS Distance ile Japonya'ya geri döndü. Distance albümü 12.12.2012 de satışa başlayacak. Sonra da ALONE isminde yeni bir albüm çıkaracaklar. Live in Budokan konser DVDsi, Neverland ve Stop Girl albümleri de önümüzdeki aylarda Japonya'da satılacak. Ayrıca iki mix albümünde de şarkıları yer alacak.  15 dakikalık bir tv programları olucak Japonya'da. Yani bekle Japonya U-KISS geliyor! 









Şarkıya gelince..
Eli'ın AJ'e ithafen söylediği "Yeah you see, without winner again" sözleri beni hem mutlu etti hem de her şarkıda AJ'i hatırlayıp üzülmeme sebep oldu. Keşke klipte yeni kahverengi saçlarıyla oynasaydı. Şarkının konseptine daha uygun olurdu.
Güzel gömlek
Duygusal şarkılarda baş köşemiz Hoon'a ait. Sesi şarkı ile o kadar güzel gitmiş ki. 

Kevin, her zamanki mükemmel Kevin. Mükemmel ama her zamanki gibi. Onu farklı imajlarda görmek isterdim. Bir-iki günlüğüne şarışındı, yine koyu renklere büründü.
Soohyun'un göz makyajı biraz abartılmış mı ne? Ne kadar acı o kadar çok göz makyajı diye mi düşündüler acaba.



Kiseop makyajsız gözleriyle o kadar harika duruyor ki! Ne yapsam bilemedim :D Saf haliyle tam bir melek. Ve sesi inanılmaz tatlı. 




Dongho'nun rapı..çok güzel. Şarkının sonuna doğru çok çook sevdiğim bir kısmı var. Ama çok kısa. Sanırım bir cümle söyleyip bitiriyor. Şarkının başında da bir kısmı var. Nedense şarkılarda onun bölümleri kısalıyor. Bir rapçı zaten gitti, Dongho'nun daha fazla kısmı olmalıydı. Stop Girl'de de bir görünüyordu sadece doğru dürüst rap yapamıyordu.
Klipte oynayan kız ise çok güzel. Oyuncu mu acaba. 

Öyle görünüyor ki U-Kiss Distance'ın tanıtımını yapmayacak. Hemen Kore'ye döndüler. Neyse dinlensinler biraz AJ gelene kadar.




21 Kasım 2012 Çarşamba

CRAZYNO


Gönderi yazmayalı uzun zaman oldu. Ama üniversite sınavına hazırlanmakla o kadar meşgulüm ki hiçbir şeye vaktim kalmıyor :c Böyle zor bir zamandan geçerken yüzümü güldüren birinden bahsetmek istiyorum : CRAZYNO. Gerçek adı Zyno. JFC Entertainment'e bağlı, 1988 doğumlu. Avusturalya'dan geliyor, PSY ve G-Dragon arasında bir yerde olduğunu söylensede ikisinden de farklı, daha sıcak, (şimdilik) az hayranı olduğu için daha samimi.
Musiche isimli şarkıyı kendisi yaptı. Musiche, "ben müzik yapıyorum" ve "ben aptalım" demek. Hayranlarına Lunatics deniyor.

The Lunatic albümü ile ekim ayında çıkış yaptı ama ben dans hareketlerine, moda zevkine, konuşmasına hayran kaldım bile. Youtube ve twitter hesaplarına bir bakın derim ben. Youtubeda kendi kendine yaptığı röportajını ya da kendi klibine yapılan reaksiyon videosunu bulabilirsiniz. Gangnam Style ve Musiche arasındaki benzerlikleri gösteren bir video bile var. Twitterında ise İngilizce ve Korece tweetler atıyor. Sahnede çekilmiş fotograflarına yorum yapıyor :> Hayranlarından şarkı sözleriyle ilgili öneriler alıyor. Türkiye'de de minik bir hayran sayfası var. Şu tweetinden Türkiye'deki hayranlarından haberdar olduğunu anlıyoruz.

Dr.Gre adında onun gibi "musiche" bir menajeri var. 



Ve uçabiliyor.