15 Eylül 2012 Cumartesi

MTV Diary Btob, Myname, JJ Project, VIXX



Bu sene ne kadar da çok grup çıkış yaptı değil mi? O kadar çok ki artık hepsinin tanınmak için kendilerine özel bir reality showa ihtiyaçları var. B.A.P Diary yazımda da söylediğim gibi bunun çok ucuz bir yolu var. O da ünlülere kamerayı verip olacakları izlemek. Reality showlarda bazen sadece merak ettiğim için kameraları sayıyorum. Mesela Heroes'de 12 üye var. Hepsine en az iki tane normal kamera gerekiyor. Profesyonel kameraları, çekim ekibini saymıyorum bile. Ama MTV Diary'de sadece 4 tane el kamerası var. Ve normal hayatlarını yaşıyorlar. %400 gerçeklik ilkesiyle yola çıkmışlar zaten. Mekan kiralamıyorlar, figürana ihtiyaçları yok (Ranking King'in 10 ve 11. bölümünde 20 tane figüran vardı galiba :) Heroes'in, Ranking King'in yapımcıları kafalarını duvara sürterek kıvılcım çıkartıyor olabilir ama Diary de en az o pahalı programlar kadar ilgi çekici :> 


MTV Diary'de BtoB, MYNAME, VIXX ve JJ Project yer alıyor. Her bölümde 4 grubun 10'ar dakikası var. Yeni çıkış yaptıkları için biraz acemice gelebilir onları affedin. Kendileri olmaları yetiyor.

Grupların hayran kitlesi farklı haliyle herkes kendi grubunun bölümünü çeviriyor.  En sıkı hayranlar Singapurlular sayesinde Myname'e ait. Yine de çıkan 44 bölümden sadece 13'ünü çevirmişler şimdiye kadar. Singapurlularla Japonlar olmasa yandık zaten. Koreli hayranlar hiç çeviri yapmıyor :P 


JJ Project bile o kadar konuşulmasına rağmen sadece 3 bölümlük çeviriye sahip. Ya da çevirip çok iyi gizlediler bilemiyorum.
Bu da benden Hottestlere gelsin:


BtoB için 34 bölüm çevrilmiş. BtoB, Beast kadar ünlü olacak bir gün, hissediyorum. MTV Diary'e de onlar sayesinde başladım zaten. 


VIXX ise hiç çevirilmemiş. VIXX aklımda kız grubu olarak kalmış. İsminden dolayı sanırım :D Birileri çevirse de izlesek :D

Program henüz sona ermedi ama seri hakkındaki düşüncelerime gelirsek beğendiğimi söyleyebilirim. 
Biasının hayatını öğrenmek her hayranın rüyasıdır zaten. 
Ayrıca bol bol sahne arkası çekimleri de var. Mesela MYNAME'in Summer Party klibinin sahne arkası. Ya da BtoB'nin Yeosu EXPO'daki sahnesi. 
Gupları yeni tanıyanlar için idollerin isimlerini öğrenmeyi kolaylaştır :>


Dans pratiklerinden makyaj temizlemeye kadar her şey var içinde :> Japonya, Singapur, Endonezya şimdiye kadar gittikleri ülkelerden. JJ Project sayesinde JYP'den bolca ünlü görebiliyoruz. Taecyon, Wonder Girls ve Wooyoung benim şimdiye kadar gördüklerim. 



Aslında JJ Project'in bu tarz reality programlarında yer almayacağını düşünüyordum. İki kişi çok az değil mi? Ama programı kotarmayı başarıyorlar. JB'yi Dream High 2'deki gibi soğuk biri sanmıştım. Değilmiş tabiki. Jr da çok sıcakkanlı. JJ Project'in daha fazla çevirisi olmasını isterdim :"





BtoB http:http://www.youtube.com/user/MitAnandayu/videos?flow=grid&view=0
MYNAME: http://www.youtube.com/user/MYNAMESingapore
JJ Project http://www.youtube.com/user/TeamJBJr?feature=watch
VIXX: maalsef yok :<


0 yorum:

Yorum Gönder