27 Ağustos 2012 Pazartesi

Ukiss'in 4 Yılı


Ukiss 15 Ağustos 2008'de resmi olmasa da Japonya'da çıkış yaptı. 28 ağustosta ise Kore'de çıkış yaptılar. Uzun zaman olmuş. Alexander 4 yıl önce böyle görünüyodu :D


 Şimdilik Soohyun, Hoon, Eli, Kevin, Dongho, Kiseop ve Alexander twitter'dan Ukiss'in 4. yılını kutladı. Alexander, Ukiss'i özlüyor ve geri dönmek istiyor bana göre :< Soohyun, Kevin ve Alexander metroda buluşmayı kararlaşırdı. İnsan 4 yıl sonra metroda mı buluşur :D 


Alexander twitter'dan 4.yılıkutladı. 3. yılında da Ukiss'i kutlamıştı. Bazı tweetlerini çevirdim.


Alexander: 4 yıl olmuş bile. Ukiss'in ve benim 4.yılımız kutlu olsun~ Hepinizi özlüyorum ~ :)     


Alexander: Meşgul olsanız da bağlantıyı koparmayalım tamam mı? Gerçekten ㅋㅋ~ Aktivitelerinizde başarılar~ Meşgul olmadığınız zaman yemek yiyelim.~ :)     

Soohyun: yo Xander hyung zaman hızlı geçiyor ㅜㅜㅠㅜ 
Alexander: 응~ Tekrar metroya binelim mi? ㅋㅋㅋ
Soohyun: ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋZamaınımız olursa, call! (cool'a koreliler call diyor. Yani "zamanımız olursa neden olmasın")  ㅋㅋㅋ
Kevin: Tamam~ call!(cool) ^^

Ayrıca;
Alexander: 2 yıl U-KISS ile, iki yıl yalnız. Ama 4 yıl boyunca siz(hayranlar) yanımdaydınız. Çok teşekkür ederim~ hepinizi seviyorum❤ :) 

Alexander: 2 yıl, ardından 2 yıl daha..sırada ne var merak ediyorum. Yaşam çok ilginç bir yolculuk değil mi? :) Yeni ve eğlenceli bir şeylerin zamanı geldi sanırım

Kevin : KissMe'ler 4 yıl boyunca bizimle olduğunuz için teşekkür ederim! İnanılmaz bir yolculuktu ve muhteşem yılların geleceğini biliyorum! (Alexander'ın tweetine gönderme yapmış :>)

Soohyun: 4. yılımız olmuş bile! KissMe olmasaydı burada olamazdık. Yaptığımız her şey hayranlarımız için! Alexander Kibum fighting!!! (Bu tweeti Korece, Japonca ve İngilizce attı. İngilizcesi için Kevin'e teşekkürler :P :D)

Eli kendini aştı Korece, İngilizce, Japonca ve Çince tweet attı. Özetle 4. yılı kutladı yani :D
Hoon:SARANGHE kissme AISITERU kissme ILOVE kissme WOAINI kissme TEAMO kissme ♥ FOREVER ^^♥
(Hoon Eli gibi 4 dilde tweet atamıyor ama Hoon dili diyebileceğimiz kendi özel dilini oluşturdu [bkz. Hoonmorning, hoonnight.. ])



Müzik gruplarının ömrü 5 yıl derler, Ukiss'in 1 yılı mı kaldı yani? :D ZE:A, yani UKiss ile Idol Leuge yi paylaşan grup, çıkışlarından 3 yıl sonra müzik listelerinde 1. olabilmeyi başardılar. Sıra Ukiss'te! 



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaşam çok ilginç bir yolculuk değil mi?

Unknown dedi ki...

Xander, Kibum... Sizi özledim TT__TT

Ergen dedi ki...

onları özlemeyen mi var :<

Yorum Gönder