2 Ağustos 2012 Perşembe

ChAOS

ChAOS grubu bu yılın başında Winning InSight Entertainment ile çıkış yaptı. Winning InSight Piggy Dolls ve Norazo'nun da bağlı olduğu şirket. Norazo'nun Woman Person şarkısının sözlerini 8 yaşındaki bir çocuğun yazdığını öğrenince insanın kafası karışıyor:> Ama grubun tarzı Norazo ve Piggy Dolls'dan farklı.




Bu yıl pek çok grup çıkış yaptı ama ChAOS'un adını -ocak ayında çıkış yapmalarına rağmen- ilk defa duyuyorum. Aynı anda hem Kore'de hem de Japonya'da çıkış yapmaları nedeniyle EXO ile karşılaştırılmışlar ama şu anki duruma göre pek popüler oldukları söylenemez. "Racer" ile temmuzun 27'sinde geri dönüş yaptılar. Umarım başarılı olurlar.

Çıkış parçaları "She is Coming" 


"Maço İdol" lakabına sahipler. Çünkü onlar kıza gitmiyor, kız onlara geliyor (She is coming). Bu lakabı almalarında SHINee'nin önderliğini yaptığı "sevimli idol"ler kervanına katılmamalarının da payı var. Sesleri diğer sanatçılara göre daha kalın. Racer klibinde erkeksi imajları daha belirginleşiyor. 



Bu tarzı çok tuttum. Her grup aynı şeyleri yapacak değil ya.


Üyelere gelecek olursak yaşları 24 ile 19 arasında değişiyor. Liderleri Park Taeyang Şu videoda Park Bom'la yıllaar önce oynamış. En küçükleri ise Duhwan, kesinlikle normal bir maknae değil^^ Diğer üyeleri Hyunsun, Heejae ve Dongmin.

Müzikal anlamda çok yetenekliler. Gerçekten şarkı söyleyebiliyorlar (buradaki gibi)^^ Bir kez dinleyin derim, yetenekli grup. Hem ne diyorlar şarkılarında "Just give me the chance" ^^ 

4 yorum:

küçük feylesof dedi ki...

Bu grubu hiç duymamıştım :O Sayende yeni yeni şeyler öğreniyorum :D Bu grubu da takibime aldım sayende :D

a dedi ki...

Çok beğendim grubu ve gerçekten sesleri çok kalın, tipleri de erkeksi...^^

Ergen dedi ki...

Beğenmenize sevindim çünkü gerçekten yetenekliler ve farklılar^^

küçük feylesof dedi ki...

mimlendiin! http://ifeelgoodman.blogspot.com/2012/08/3-mim-devam-etmesini-istediginiz.html

Yorum Gönder