22 Temmuz 2012 Pazar

SS501-Thank You For Waking Me Up

Bir insan en çok ne zaman masum ve savunmasız olur? Uyurken. 
Uyuyuyan birine yemek yedirebilir makyaj yapıp peruk takabilirsiniz :D 




Thank You For Waking Me Up, MBC kanalı tarafından 2006 yılında yapılımış. 30 dakikalık 7 bölüm var. "Thank You For Raising Me Up" ile devam ediyor. Sunucu   ise komedyen Park Kyung Lim.


Oldukça eğlenceli bir program. Kimsenin aklına gelmeyen tuhaf uyandırma yöntemleri var. Tabi 7 bölüm boyunca sadece uyandırılmıyorlar. Uyurken kameraya çekilip uyuma tazlarına göre karakter tahlili gibi tuhaf şeyler de yapıyorlar. Klip bile çektiler.
Aslında imajları bin kez yerin dibine geçti ama onlar SS501 <3


Genellikle en erken kalkan Kyu Jong oldu. Neredeyse programı Kyung Lim ile birlikte sundu :D Her zaman uyumlu biri olduğunu gördüm.


 23 temmuzda askere gideceği için çok üzüldüm. Hello&Goodbye gibi bir şey oldu, onu daha yeni tanımıştım. Ama ilk askere gidenin o olacağını tahmin etmeliydim. Bir şey yapılması gerekiyorsa Kyu Jong yapar. Her sabah ilk kalkan kişi olduğu gibi.


Hyun Seung saç modeli yüzünden şapkayla uyumak gibi tuhaf bir alışkanlık geliştirdi. Yoksa saçları böyle oluyordu.
Jung Min, her zaman kulak tıpasıyla ve pandalı göz bandıyla uyduğu için rahattı. Onu uyandırmaya gelenlere şiddet uyguladı. Hyun Jung'u ısırdı bile.

Hyun Jung: Bir at tarafından ısırıldım!

Hyung Jun, sabahın erken saatinde kalkmasına rağmen her zaman neşeliydi. 





gifler:http://minyah.tumblr.com

Hyun Jung,Boys Over Flower'da olduğu gibi uykucuydu, en son kalkan hep o oldu. Aslında 6. bölümde en erken o kalktı. Diğer üyelere kahvaltı hazırladı. O sabah iyi bir lider olduğunu herkese kanıtladı. Kyung Lim'in canı çıksa da uyandıramadığı üyeleri liderliğini kullanarak uyandırmayı başardı.


Hyun Jung dağıtmış saçları





Kyu Jong, her zaman için oldukça uyumluydu

Hyun Jung ne verdiyse yedi.


Liderimiz, Saeng'e uyurken yemek yediriyor^^
Bu bir et :D


Karizma
 Türkçe alt yazısının olması büyük bir avantaj. Şıradan izleyebilirsiniz: http://www.korea-fans.com/forum/konu-thank-you-for-waking-me-up-turkce-altyazili-turkish-subtitle.html


1 yorum:

Adsız dedi ki...

İzleyebilsek iyi olurdu

Yorum Gönder