6 Temmuz 2012 Cuma

Shinee- Minho


 O bir “Flaming Charisma”. Bana göre Shinee’nin en yakışıklı üyesi.(en güzeli de Taemin :) Bu yüzden grubun “visual” denilen önemli bir parçasını oluşturuyor. :D (kabul edelim bir grupta en çok "visual" üye sevilir)








Yeni bir grup gördüğüm zaman ilk bakışta üye sayısını bulmaya çalışırım. Sonra da rapçilere bakarım. (bkz. T.O.P) Bu nedenle Flaming Charisma Minho'yu farkeder farketmez kaptım. 

 Flaming Charisma Minho’muz 1991 doğumlu, grup çıkış yaptığında 17 yaşındaydı, şimdi ise 21 yaşında. Babası 2008 yılında 3 aylığına Çaykur-Rizespor’da izleyici antrenör olarak çalışmış. Minho da futbolda ve diğer spor dallarında oldukça iyi. Yunhanam’da futbol yeteneklerini kendi gözlerinle gördüm, Dream Team 2’de de iyi iş çıkarıyormuş.








Minho ayrıca bir model. Grupla çıkış yapmadan önce de modellik yapmış. Bir programda vücudunda en çok gözlerini beğendiğini açıklamıştı, bu bir gerçek.


Bakışlara bak


2010 yılında “Pianist” isimli bir dramada oynadı. Şu sıralar da “To The Beautiful You” dramasına çalışıyor. To The Beautiful You, Hanazakari no Kimiatchi e’nin Kore versiyonu. Minho, F(x) den Sulli ile başrolü paylaşacak. Dizide Lee Hyun Woo, Infınıte’den L, ZE:A’dan Kwang Hee de oynayacak. Dizi 9 ağustosta yayınlanmaya başlayacak. Ayy çok heyecanlı değil mi? Minho soğuk ve gıcık bir karakter olan Sano İzumi’yi canlandıracak ama olsun.

 Yunhanam’da Minho biraz sessiz bir karakterdi. Çok yakışıklı olduğu için konuşsa da konuşmasa da kalbimde taht kurmuştu. Yaptığı işe kendini veriyordu. Sonradan öğrendiğime göre Minho gerçekten çok hırslıymış ve kaybetmeye dayanamıyormuş. 

 Hello Baby programında ise bir numaraydı. Grubun sözcüsü olmuştu resmen. Ayrıca bebekleri Yoogeun’a çok iyi baktı.




Hello Baby'nin Yoogeun'ı
Gerçekten de Minho'ya çok benziyordu.



Bu da Minho'nun küçüklüğü^^



 Gelelim Minho’nun lakabına “Hyungwhore” Minho o kadar iyi görünüyor ki noonalar hyunglar ona dayanamıyor..O gerçek bir hyungwhore. Donghae, Kyuhyun, Eunhyuk ve Changmin’den sonra :D
Suju üyelerini çok seviyor
özellikle de Donghae'yi
2PM Nickhun..

..ve Tvxq'dan Changmin de favori hyungları arasındadır^^


1 yorum:

Adsız dedi ki...

minho ve yuri çiftinden nefret ediyorum o tek minho olarak gayet yeppu <33<33<3

Yorum Gönder