28 Temmuz 2012 Cumartesi

Infinite Ranking King

Ranking King, Mnet tarafından yapılan oldukça kaliteli bir yapım. Bölümler henüz bitmedi. Türkçe alt yazısı mevcut, üstelik HD kalitede. İlk defa bir eğlence programını HD izliyorum. Çekimleri de oldukça kaliteli. Normalde bu tarz programlarda olay ön plana çıkar, kamera pek takılmaz, özellikle dış mekanlarda yapılan çekimlerde kalite yerlerde sürünür. Ama Ranking King'de çekimler çok kaliteliydi, film sahnelerindeki gibi. 
Infinite üyelerinin kaldıkları geleneksel Kore evinin etrafı zaten çiçeklerle kaplı, bir reality showundan böylesini beklemezdim. Şimdi Chaser'in listelerde elde ettiği başarıyı anlayabiliyorum :D

Konu üyelerin popüleriteleri üzerine kurulmuş. İlk olararak hayranlar oyluyor, sıralama yapılıyor. Bölümlerin sonunda da üyelerin kendi aralarında yaptığı sıralamalar var.


3 ve 4. bölüm kesinlikle efsaneviydi. Çocuk müzesinde saklanan silahları bulup hedefleri olan üyeleri öldürmeye çalıştılar. Yalan söylediler, grup kurduklar, kimin avı olduklarını bulmaya çalıştılar, öldürüldükten sonra bile haince plan yapmaya devam ettiler. Açlık Oyunları'ndaki gibiydi. 3. ve 4. bölümü film yapsalar gidip sinemaya izlenir, öyle güzeldi yani.




















Diğer bölümlerden de birkaç ekran alıntısı:








































2 yorum:

a dedi ki...

Bu programı daha öncede görmüştüm ama Türkçe alt yazısı olduğunda haberim yoktu duyunca ayrı bir sevindim ^^ Program hakkında bilgilendirme için teşekkürler, ellerinize sağlık ^^

Ergen dedi ki...

Türkçe alt yazısıyla daha kolay oldu izlemek ^^
Faydalı olabildiğime sevindim ^^

Yorum Gönder