12 Haziran 2012 Salı

Ulzzang, Park Tae Jun



Öncelikle ulzzang kelimesini anlamını bilmeyenler için açıklayayayım. Ulzzang “en iyi yüz” anlamına gelir. Kore’de fotojenik ve güzel yüze sahip insanlar internete fotograflarını koyarlar ve fotografları oylanır.  Kore’de güzel olmak (büyük gözlere, küçük bir yüze sahip olmak vs.) oldukça önemli olduğu için ulzzzanlar da baya popüler oluyorlar. Hatta onlar için yapılmış “Ulzzang ShiDae (Ulzzang Generation)” bir program bile bulunuyor. Bu showda sadece yakışıklı/güzel insanlar var. :> Ayrıca pek çok ünlü de önceden ulzzangmış. Go Hye Sun, Park Han Byul, Kim Jae Joong (DBSK), Lee Jooyeon (After School), Hyomin (T-ara), Choi Jong Hun (FT Island), Heo Young Saeng (SS501), Park Yun Hwa (T-Max), Lee Kiseop (U-Kiss), QRi (T-ara), Goo Hara (Kara),Jang Hyun Seung (Beast)… gibi.


Ulzzangı öğrendiğimize göre sıra  Park Tae Jun’a geldi. :D

Park Tae Jun’u ilk kez ulzzangları araştırırken görmüştüm. İyiydi hoştu ama adını bilmiyordum :< Aylar sonra araştırdım ve buldum. Aslında bulmam çok zor olmadı çünkü o en meşhur ulzzanglardan biri.
Ulzzang Generation programının 2. sezonunda yer aldı. Mnet Scandal’da T-ara Qri’nin sahte erkek arkadaşını oynadı.

Ayrıca Aboki markasının Ceosu. Evet o çok zengin :D (Ayrıca Aboki’yi de çok beğendim. İnsanın erkek olası alası  giyesi geliyor, öyle yani :)
. Y-Star’da yayınlanan Flower Boy Company isimli programda şirekt kurdu.. :D (Flower Boy Company’den daha sonra bahsedeceğim.) Sonra da Flower Boy Company ile bir albüm çıkardı.



Ayrıca bir klipte de oynamış.Klipteki kızı öptüğünde içimden bir parça koptu. T.O.P Lee Hyori’yi öptüğünde bile böyle olmamıştım :<




Burada da birkaç fotogarfı var:














Bu da facebook sayfası:


Gördüğünüz gibi kendisi oldukça hoş (yani fena yakışıklı)  Genç gösteriyor ama aslında 85’li.
Sempatik.
İyi şarkı söylediğini söyleyemem ama gizli bir yeteneği var. Hep eğlence dünyasında kalmalı. :D





4 yorum:

Adsız dedi ki...

park tae jun park tae jun facede adına 200 fake açılan çocuk nasıl bir insan bu kadar taş olabiliyor lmh darayı öptüğünde bile içim bu kadar açımamıştı diyim bende bari yanlız max 23 gibi duruyo ama 30 una bişey kalmamış :D

Adsız dedi ki...

ya ben snsd yi herkesle görüyorum yakında bu çocukla falanda görürsem gebertieim onlarııı

Adsız dedi ki...

tae jun oppa bi film yada dizide oynasanda seni daha çok görsekk <3<<3<3

Ergen dedi ki...

Dimi çok 85'li olmasına rağmen çok daha genç gösteriyor ^^

Yorum Gönder